banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Η ΠΕ Άρτας ενημερώνει τους διερχόμενους από την 4η Επαρχιακή Οδό Άρτα – Ροδαυγή – Γέφυρα Πλάκας, ότι το τμήμα της οδού στo ύψος της Δαφνωτής, στο οποίο είχε διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης, δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία. Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως διέρχονται από το εν λόγω τμήμα με προσοχή και να λαμβάνουν υπόψη τους την σήμανση που έχει τοποθετηθεί.

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κατολίσθηση που δημιουργήθηκε στην επαρχιακή οδό 4 (Άρτα – Ροδαυγή – Γέφυρα Πλάκας) στο σημείο μετά τη Σκούπα προς τη Δαφνωτή, βρίσκεται σε εξέλιξη και ο δρόμος παραμένει κλειστός.

            Από τη ΔΤΕ της ΠΕ Άρτας και την Πολιτική Προστασία τοποθετήθηκε η απαιτούμενη σήμανση και η κυκλοφορία από και προς τα Τζουμέρκα διεξάγεται εναλλακτικά από τη Ροδαυγή μέσω της γέφυρας Τζαρή – Ράμια – Σκοτωμένο – Γέφυρα Πλάκας.

            Το φαινόμενο παρακολουθείται και εφόσον εκλείψουν οι λόγοι της παρατεταμένης κατολίσθησης, η ΠΕ Άρτας θα προχωρήσει στην άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας (η οποία θα γίνει γνωστή με νέα ανακοίνωση).

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεδρίαση υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Β. Ψαθά, του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Σ.Ο.Π.Π.Π.Ε.Α.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των δράσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων – καταπτώσεις – παγετός – χιονοπτώσεις) ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Περισσότερα...

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος Της Κοινωνικής Σύμπραξης του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ,  ενημερώνει τους πολίτες της, ότι  στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1165/2017 σχετικά με την θέσπιση προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ορισμένων φρούτων και της ΚΥΑ με αριθμ.πρωτ.2339/77269/14-07-2017 του Υπουργού και Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής 24 τόνων φρούτων(βιολογικής καλλιέργειας: πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια).

Η παραλαβή- παράδοση  φρούτων στους Κοινωνικούς Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Άρτας και σε συλλόγους που αναφέρονται στην  αριθμ. 2339/77269/17-7-2017 Απόφαση (ΦΕΚ 2436/Β/2017), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης τις 8:00 π.μ.. στις  αποθηκευτικές – ψυκτικές εγκαταστάσεις της Εταιρείας Μπανταλούκας στην Φιλοθέη Άρτας. Ειδικότερα για τον Δήμο Αρταίων  την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στις 8:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας του Δήμου Αρταίων.

 

Προς ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου εστίασης/ αναψυχής παρατίθενται επιγραμματικά σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής κατά την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης/διασκέδασης και γενικότερα Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.  Τα βασικά αυτά σημεία που αποτελούν και τα κυριότερα σημεία ελέγχου των Υπηρεσιών της Π.Ε Άρτας (Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού και Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού ελέγχου) παραθέτονται περιληπτικά και όχι εξαντλητικά, ως ακολούθως:

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
       

Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 66 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα