banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης - Ε.Ψ.Ε.Π. πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που υλοποιεί με συμπράττοντα φορέα την Περιφέρεια Ηπείρου - Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ότι, μετά το από 30-5-2012 σχετικό Δελτίο Τύπου του ΑΣΕΠ που εκδόθηκε σε συνέχεια της με αριθμό 38/28-5-2012 εγκυκλίου των Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συνεχίζονται από την Τετάρτη 30-5-2012 οι διαδικασίες επιλογής συμμετεχόντων/ωφελούμενων της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια ΗΠΕΙΡΟΥ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007 - 2013.

Ως εκ τούτου, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων ωφελουμένων στο πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με δικαιούχο φορέα την Ε.Ψ.Ε.Π. και συμπράττοντα φορέα την Περιφέρεια Ηπείρου - Περιφερειακή Ενότητα Άρτας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 23.401/1/2012), που είχε ανασταλεί λόγω της εκλογικής διαδικασίας, από 30-5-2012 συνεχίζεται κανονικά και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες, ήτοι από 30-5-2012 έως και 8-6-2012.

Σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Ε.Π. (www.epsep.gr) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στο τηλ. επικοινωνίας 26510-39820.

Προκήρυξη

Αίτηση

Οδηγίες Συμπλήρωσης


Ιωάννινα, 30-5-2012

Για την Ε.Ψ.Ε.Π.

Κρανάς Παναγιώτης

Πρόεδρος Δ.Σ.

 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 74 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Πρόσληψη Προσωπικού ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (πληροφόρησης των ενδιαφερομένων για τη συνέχιση προγράμματος ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) για την Ε.Ψ.Ε.Π.