banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Ανέλαβαν και τυπικά σήμερα τα καθήκοντά τους, οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες. Την επίσημη παρουσίαση τους, έκανε σήμερα παρουσία των απερχόμενων αντιπεριφερειαρχών ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους τρεις απερχόμενους αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι στα πρώτα βήματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης έδωσαν όλο τον εαυτό τους και έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη στην Περιφέρεια Ηπείρου σε σχέση με το αντικείμενό τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί πράγματι έγιναν δουλειές που δεν έγιναν σε άλλες περιφέρειες που αν θέλετε ήταν πολύ μεγαλύτερες από τη δική μας, είχαν και περισσότερους δρόμους να διαβούν. Εύχομαι στους νέους αντιπεριφερειάρχες καλή επιτυχία. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που έχουμε, καλούμαστε να παίξουμε έναν ρόλο τέτοιο που θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε την Περιφέρεια της Ηπείρου».

Από την πλευρά τους οι τρεις απερχόμενοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ι. Καραμπίνας, Οδ. Πότσης και Παντ. Κολόκας, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους διαδόχους τους, ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους και υπογράμμισαν ότι θα είναι δίπλα στους διαδόχους τους σε ό, τι χρειαστεί στη διάρκεια της θητείας τους.

Ακολούθησαν δηλώσεις των νέων Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών.

Ο κ. Ιωάννης Κατέρης, Αρμόδιος για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη για μένα ο ορισμός μου ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν περιφερειακό σύμβουλο, καθώς επίσης και τον Περιφερειάρχη που με όρισε σε αυτή τη θέση».

 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 147 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Δελτία Τύπου Ανέλαβαν οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες