banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Άρτας ανακοινώνεται ότι:

Το Υπουργείο Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας θα εφαρμόσει και φέτος πρόγραμμα «Κατασκηνώσεων –Λουτροθεραπείας-Πηλοθεραπείας για ηλικιωμένα άτομα και ΑμεΑ» για την χρονική περίοδο από 25-08-2014 έως 01-09-2014 στα Λουτρά Λουτρακίου Αλμωπίας(Πέλλα).

Η επιβάρυνση είναι 8,00€ ημερησίως κατ’ άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να καταθέσουν αίτηση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ,Κοσμά Αιτωλού 10, από 08-08-2014 έως 20-08-2014 και ώρες 8:00 με 14:00.

Πληροφορίες Αλεξάνδρα Τόλη, τηλέφωνο 2681363509.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου (ΚΑΠΗ ή Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου) του τόπου κατοικίας τους από τις 08-08-2014 έως 19-08-2014. Οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι παραλαβής των αιτήσεων υποχρεούνται να τα παραδώσουν στην Υπηρεσία μας την επόμενη ημέρα, ήτοι 20-08-2014, για περαιτέρω ενέργειες (διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και επιλογή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα λουτροθεραπείας-πηλοθεραπείας).

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να καταθέσουν με αίτηση τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας του προηγούμενου οικονομικού έτους(2013) ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης, συνοδευόμενη από φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος του τρέχοντος έτους (2014).

2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

3. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας σε ισχύ.

4. Φωτοαντίγραφο απόφασης Υγειονομικής Επιτροπής , για άτομα με αναπηρία 67% και άνω.

5. Βεβαίωση θεράποντος ιατρού(ασφαλιστικού φορέα ή ιδιώτη) , στην οποία θα βεβαιώνεται ότι η κατάσταση υγείας του/της αιτούντους/σας επιτρέπει τη συμμετοχή του/της σε πρόγραμμα λουτροθεραπείας-πηλοθεραπείας.

 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 107 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Δελτία Τύπου Πρόγραμμα «Κατασκηνώσεων –Λουτροθεραπείας-Πηλοθεραπείας για ηλικιωμένα άτομα και ΑμεΑ