banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ανακοινώνεται ότι, όπως προκύπτει από τις διατάξεις των παρ. 7, 8 και 9 του άρθρου 72 του Π.Δ. 26 / 2012 (ΦΕΚ 57 Α΄), στις επερχόμενες γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015:

  1. Οι εκλογείς του Νομού μας μπορούν να εκφράσουν την προτίμησή τους υπέρ υποψηφίων του συνδυασμού της επιλογής τους σημειώνοντας στο ψηφοδέλτιο ΕΝΑ ( 1 ) σταυρό προτίμησης.
  2. Ο αρχηγός ή πρόεδρος αυτοτελούς κόμματος θεωρείται ότι λαμβάνει ως σταυρούς προτίμησης το σύνολο των εγκύρων ψηφοδελτίων του συνδυασμού στο ψηφοδέλτιο του οποίου περιλαμβάνεται.
  3. Ψηφοδέλτιο συνδυασμού με περισσότερους από ένα ( 1 ) σταυρούς προτίμησης ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ, χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη κανένας σταυρός προτίμησης.
  4. Σε περίπτωση όμως που ψηφοδέλτιο συνδυασμού περιέχει δύο ( 2 ) σταυρούς προτίμησης, από τους οποίους ο ένας ( 1 ) έχει τεθεί δίπλα στο όνομα υποψηφίου, ο οποίος είναι αρχηγός ή πρόεδρος αυτοτελούς κόμματος, λαμβάνεται υπόψη και ο σταυρός προτίμησης που έχει τεθεί δίπλα στο όνομα άλλου υποψηφίου του ιδίου κόμματος.
 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 122 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Δελτία Τύπου Οδηγίες προς τους εκλογείς σχετικά με τις Βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015