banner_site_3.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου/ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν την πώληση ενός ακινήτου (κτιρίου ή οικοπέδου) στην Άρτα με σκοπό τη στέγαση υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.

 Η ωφέλιμη  επιφάνεια του κτηρίου θα πρέπει να είναι από 550 έως 3.000 m2  περίπου και του οικοπέδου τέτοια ώστε να μπορεί να ανεγερθεί κτίριο με ωφέλιμη επιφάνεια 3.000 m2.

            Ειδικότεροι όροι:

 

  1. Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων θα κατατίθενται εγγράφως έως και ένα (1)  μήνα από την ανάρτηση της παρούσας ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της   Περιφέρειας Ηπείρου και της Περιφερειακή Ενότητας Άρτας στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Άρτας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης).
  2. Στις προτάσεις θα αναφέρεται η αξία του ακινήτου (κτιρίου ή οικοπέδου), η θέση του, μερική περιγραφή της κατάστασης του  και τοπογραφικό διάγραμμα.
  3. Το κτίριο ή οικόπεδο να βρίσκεται στον αστικό ιστό της πόλης της Άρτας και συγκεκριμένα από Στρατόπεδο Παπακώστα μέχρι ανάντι και κατάντι του ιστορικού γεφυριού της πόλης.
  4. Το ακίνητο θα πρέπει να ανήκει στους ιδιοκτήτες κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή και να είναι ελεύθερο ή απαλλαγμένο παντός πραγματικού ή νομικού ελαττώματος, βάρους, χρέους, κληρονομικού ή άλλου δικαιώματος, διεκδίκησης, αμφισβήτησης, υποθήκης και προσημείωσης υποθήκης.
  5. Η εν λόγω ανακοίνωση ενδιαφέροντος είναι μη δεσμευτική για την Περιφέρεια Ηπείρου/Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
  6. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26813 61017.
 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 203 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Η’ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ