banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

pinakida

 

Άδεια διέλευσης οχήματος μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο/εναλλακτικό των αυτοκινητοδρόμων οδικό δίκτυο.

 

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Άρτας πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Β. Ψαθά και με την παρουσία του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κ. Κων/νου Τζουμάκα.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των δράσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων – καταπτώσεις – παγετός – χιονοπτώσεις) ενόψει της χειμερινής περιόδου και η επικαιροποίηση σχεδίων πλημμυρών.

Περισσότερα...

 

H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΝ 12η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΘΑ EINAI ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 09:30 ΠΜ εως 12:30 ΜΜ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Ηπείρου
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ένα νέο μεγάλο φορτίο με τρόφιμα , εμφιαλωμένο νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στάλθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου από την Περιφέρεια Ηπείρου στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας με την αμέριστη συμβολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου συνεχίζει την δράση του με σκοπό να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που εξακολουθούν να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση , αφού αδυνατούν να επιστρέψουν ομαλά στις κατοικίες τους και να καλύψουν ακόμα και τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες .

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 111 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα