banner_site_3.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου εκδόθηκε ανακοίνωση για το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς, ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Περισσότερα...

 

Εκτεταμένες παρεμβάσεις στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, προωθεί προς υλοποίηση η Περιφέρεια, με αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση. Πρόκειται για έργα που μεταξύ άλλων, αφορούν βελτιώσεις και αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο, υποδομές περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Αναλυτικά:

Αναδείχτηκαν ανάδοχοι για τα παρακάτω έργα:

Περισσότερα...

 

Σε πλήρη ετοιμότητα τέθηκαν από σήμερα οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου, μετά την επιβεβαίωση κρούσματος λύσσας σε περιοχή της Π.Ε. Τρικάλων. Παράλληλα αρχίζει νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό κατοικίδιων και αδέσποτων ζώων, καθώς επίσης και η τοποθέτηση, σε συνεργασία με τη Θηροφυλακή, ενημερωτικών - προειδοποιητικών πινακίδων σε περιοχές που γειτνιάζουν με την Π.Ε. Τρικάλων.

Περισσότερα...

 

 Σε ομόφωνο ψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης των ΥΗΣ Πουρνάρι Ι και ΙΙ, κατέληξε η σύσκεψη των τοπικών φορέων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Άρτας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Βουλευτής Άρτας κ. Όλγα Γεροβασίλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι των Δήμων Αρταίων, Κεντρικών Τζουμέρκων και Νικ. Σκουφά, εκπρόσωποι των εργαζομένων στους ΥΗΣ Πουρνάρι Ι και ΙΙ και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.

Περισσότερα...

 

Τις θέσεις της Περιφερειακής Αρχής, σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας για τη δημιουργία της "μικρής ΔΕΗ", στην οποία προβλέπεται η εκχώρηση των υδροηλεκτρικών έργων "Πουρνάρι Ι και ΙΙ", ανέπτυξε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, σε σύσκεψη που οργανώθηκε σήμερα στο Πουρνάρι, με τη συμμετοχή εργαζομένων και τοπικών φορέων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφέρεια είναι αντίθετη στην πώληση ή την πιθανή παραχώρηση παραγωγικών μονάδων, όπως το Πουρνάρι I και II, αναρωτώμενος μάλιστα ποιά ήταν τα οικονομοτεχνικά κριτήρια, βάσει των οποίων επιλέχθηκαν προς πώληση τα συγκεκριμένα Υδροηλεκτρικά Έργα.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 185 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση