banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Ματαίωση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο:"Προμήθεια υλικών για την κατασκευή στεγάστρου εγκαταστάσεων της Π.Ε Άρτας".

Απόφαση

 

Με αφορμή δήλωση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Β. Γιολδάση, σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, για έργα στην Π.Ε. Άρτας, επισημαίνονται τα εξής:

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας λειτουργεί με μοναδικό στόχο την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες χωρίς διακρίσεις και μικροπολιτική λογική.

Περισσότερα...

 

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, μεταξύ άλλων, ενέκρινε τη δημοπράτηση έργων για το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Άρτας και συγκεκριμένα τη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Άρτας – Γαβριάς», προϋπολογισμού 298.000 ευρώ.

 

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (http://www.peartas.gov.gr/) ο Γαστρονομικός Οδηγός της ευρύτερης περιοχής της Άρτας.

Ο Οδηγός δημιουργήθηκε με τη δράση «GrItCuzine – πολιτιστικές και γαστρονομικές ιδιαιτερότητες: δημιουργία ενιαίας ταυτότητας για την προώθηση της γαστρονομικής κληρονομιάς στην ευρύτερη διασυνοριακή περιοχή» στα πλαίσια του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Interreg Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».

Περισσότερα...

 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, παρέστη χθες 10 Φεβρουαρίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την εμπορία και διάθεση των εσπεριδοειδών καθώς επίσης και οι συνέπειές τους στην τοπική οικονομία.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 146 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση