banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Νέες άδειες ταξί

 

Με έγγραφα του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για τo έργo:

 «Προμήθεια GPS με χρήση αυτόματης επικοινωνίας UHF» της πράξης «Πειραματική ανάπτυξη καινοτόμου γεωγραφικού πληροφοριακού συστήματος ορθολογικής διαχείρισης των ορεινών – υπαλπικών λιβαδιών Θεοδώριανων Άρτας», προϋπολογισμού 29.138 ευρώ. Φορέας υλοποίησης: Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Ηπείρου.

 

 

Πενήντα (50) κιβώτια με είδη διατροφής (μακράς ημερομηνίας λήξης) και 21 κιβώτια με τυροκομικά προϊόντα προσφορά της Αγροτικής Βιομηχανίας «Δωδώνη» διέθεσε στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου το τοπικό τμήμα της Ομογενειακής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ. Επίσης, είδη διατροφής διέθεσε στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε (Φραγκούλης) για τις ανάγκες των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτας και Ιδρυμάτων της Περιφέρειας.

 

Περισσότερα...

 

Εκτενή συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση των παραμεθόριων περιοχών της Ηπείρου, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με τον Υπουργό κ. Νίκο Δένδια, παρόντος και του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη.

Περισσότερα...

 

       Την τιμή να παραχωρήσει τρεις γραφομηχανές Braille, στον Σύνδεσμο Τυφλών Άρτας, είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, στους εκπροσώπους του Συνδέσμου που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 79 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση