banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 
  1. Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση οδού Θεοδώριανα προς Θεσσαλία», Π.Ε. Θεσπρωτίας προϋπολογισμού 40.000 ευρώ
  2. Η Οικονομική Επιτροπή ανάδειξε επίσης αναδόχους για:
  • Προμήθεια πλέγματος για τις ανάγκες του ιχθυοτροφείου Λογαρού, αλιευτικού Συνεταιρισμού Κορωνησίας – Καλογερικού», προϋπολογισμού 20.100 ευρώ. (Ανάδοχος Αφοί Δουκάκη και ΣΙΑ Ο.Ε.)
 

Η ζήτηση αγαθών που εθιμικά συνδέονται με πασχαλινές γιορτές είναι αυξημένη, γι αυτό και επιβάλλεται να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η λειτουργία της αγοράς να είναι ομαλή και σύμφωνη, τόσο με τον αγορανομικό κώδικα, τις αγορανομικές και λοιπές διατάξεις και αποφάσεις όσο και με την νομοθεσία «περί Ανταγωνισμού».

Περισσότερα...

 

Δύο νέα έργα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό των δικτύων ύδρευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, προωθούνται προς υλοποίηση, καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ ισάριθμων πράξεων.

Περισσότερα...

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 3 (ΟΠΑΑΧ)

«Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

Περισσότερα...

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η «Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. ( ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. Ο.Τ.Α. ), στα πλαίσια ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού για τα επιδοτούμενα προγράμματα, γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε στην παράταση της 2η πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης ιδιωτικών επενδύσεων του Άξονα 3 του ΠΑΑ (πρώην ΟΠΑΑΧ), του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 και συγκεκριμένα στα μέτρα:

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 244 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση