banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου/ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν την πώληση ενός ακινήτου (κτιρίου ή οικοπέδου) στην Άρτα με σκοπό τη στέγαση υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.

 Η ωφέλιμη  επιφάνεια του κτηρίου θα πρέπει να είναι από 550 έως 3.000 m2  περίπου και του οικοπέδου τέτοια ώστε να μπορεί να ανεγερθεί κτίριο με ωφέλιμη επιφάνεια 3.000 m2.

            Ειδικότεροι όροι:

Περισσότερα...

 

Οι ενδιαφερόμενοι για χορήγηση άδειας υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου, σύμφωνα με τον Ν.4264/14 “Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις” μπορούν να προσέλθουν στην Δ/νση Ανάπτυξης της ΠΕ Άρτας (Αμβρακίας 23 Άρτα, 1ος όροφος) από την Τρίτη 24/01/2017 έως και Παρασκευή 10/02/2017 για την κατάθεση αίτησης.

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίζονται και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Περισσότερα...

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βουργαρελίου με θέμα: “Η διατροφή σε περίοδο κρίσης – Διατροφή & Υγιεινή στόματος».

Περισσότερα...

 

Έναρξη του προγράμματος της «εναέριας ρίψης - διανομής εμβολίων - δολωμάτων κατά της λύσσας, για την από του στόματος ανοσοποίηση των άγριων ζώων»

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος της «εναέριας ρίψης - διανομής εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας, για την από του στόματος ανοσοποίηση των άγριων ζώων» στις 17 & 18 & 19/11/2016, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις εμβολίων – δολωμάτων, με αεροπλάνα, στις κάτωθι περιοχές τις Π.Ε. Άρτας:

ΓΙΑΝΝΙΩΤΙ, ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΙΑ,ΚΑΡΠΙΝΟ,ΦΩΤΕΙΝΟ,ΖΥΓΟΣ, ΔΗΜΑΡΙ, ΠΑΝΑΓΙΑ,ΕΠΑΝΩ ΣΕΣΙ, ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΜΗΛΙΑΝΑ, ΜΗΛΙΕΣ, ΠΗΓΕΣ, ΜΕΣΟΥΝΤΑ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙ, ΤΕΡΠΝΑ, ΑΘΑΜΑΝΙΟ, ΚΥΨΕΛΗ, ΚΑΛΛΟΝΗ, ΡΑΜΙΑ, ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ, ΑΓΝΑΝΤΑ, ΣΓΑΡΑ, ΔΑΦΝΩΤΗ, ΡΟΔΑΥΓΗ, ΑΜΜΟΤΟΠΟΣ, ΕΛΑΤΟΣ, ΑΜΠΕΛΙΑ, ΚΑΜΠΗ, ΓΡΙΜΠΟΒΟ, ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΕΤΑ, ΑΡΤΑ, ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ, ΡΑΧΗ, ΚΑΛΟΒΑΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΚΙΟΙ, ΒΙΓΛΑ, ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ, ΑΝΕΖΑ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΣ, ΠΕΡΑΝΘΗ, ΛΟΥΤΡΟΤΟΠΟΣ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΚΟΜΠΟΤΙ, ΑΛΩΝΙΑ, ΣΥΚΙΕΣ, ΚΟΜΜΕΝΟ.

Περισσότερα...

 

Δωρεάν διανομή φρούτων από την  Περιφερειακή  Ενότητα  Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος Της Κοινωνικής Σύμπραξης του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ,  ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμ.πρωτ.3630/87095/28-07-2016 των Υπουργείων  Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) , υλοποιεί δράση  δωρεάν διανομής 22 τόνων φρούτων  σε Φορείς, οι οποίοι αναπτύσσουν κοινωφελείς δράσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν υπέρ προσώπων που στερούνται επαρκείς πόρους για την διαβίωσή τους.

Η παραλαβή των φρούτων από την Π.Ε. Άρτας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016  με ώρα έναρξης τις 8:00 π.μ. στις  αποθηκευτικές – ψυκτικές εγκαταστάσεις της Εταιρείας Μπανταλούκας στην Φιλοθέη Άρτας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των φρούτων   που τους αναλογεί θα πρέπει να προσκομίζουν  τα κάτωθι:

  • Κάρτα Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
  • Αστυνομική Ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης 
 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
       

Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 195 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση