banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

 «Σχετικά με ρυθμίσεις θεμάτων ιδρύσεως φαρμακείων – Γνωστοποίηση Κενών θέσεων φαρμακείων Π. Ε. Άρτας κατά την 31 Μαΐου 2016»

 

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΟΤΔ ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/ LEADER
«ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ»
ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΩΝ  ΝΟΜΩΝ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Η Αναπτυξιακή  Νοτίου Ηπείρου – Αμβρακικού, Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΕΤΑΝΑΜ), ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), διοργανώνει σειρά ενεργειών διαβούλευσης/ ενημέρωσης, με στόχο την προετοιμασία του νέου τοπικού προγράμματος  CLLD/ LEADER, στην Ύπαιθρο Νομών Πρέβεζας και Άρτας.

Περισσότερα...

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσκεψη στο Βουργαρέλι πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη της 18ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Βαρβάρα Παπαδοπούλου, τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Άρτας κ. Αριστοτέλη Μπακόλα και υπηρεσιακά στελέχη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών αναστήλωσης που θα πραγματοποιηθούν σε κτίρια του Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου Βουργαρελίου. Το έργο προϋπολογισμού 40.000 € υλοποιείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου και εντάσσεται στα έργα προστασίας και ανάδειξης των Βυζαντινών μνημείων της περιοχής μας.

Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στην «Κόκκινη Εκκλησιά», ένα σημαντικό Βυζαντινό μνημείο της περιοχής όπου ήδη έχουν γίνει έργα αναστήλωσης και ανάδειξής του.

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα...

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος Της Κοινωνικής Σύμπραξης του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ,  ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο  εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση  δωρεάν διανομής 13 τόνων φρούτων (ροδάκινων ) σε Φορείς, οι οποίοι αναπτύσσουν κοινωφελείς δράσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν υπέρ προσώπων που στερούνται επαρκείς πόρους για την διαβίωσή τους.

Περισσότερα...

 

Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Άρτας, ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ, (http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=4259&language=el-GR)  Δελτίο Τύπου σχετικά με την νομοθετική ρύθμιση που αναμένεται να τροποποιήσει την ΚΥΑ 146896/2014 και την ΚΥΑ 145026/2014.

Σύμφωνα με την εν λόγω τροποποίηση καταργείται η προθεσμία της 31ης Μαΐου 2016 για την έκδοση του Δελτίου Γεωργοτεχνικών και Γεωργοοικονομικών Στοιχείων (Δελτίο Νο1) στις υφιστάμενες και ήδη ηλεκτροδοτημένες εγκαταστάσεις αγροτικής χρήσης, για τις οποίες έχει λήξει ή δεν υπάρχει άδεια χρήσης ύδατος και περιγράφονται αναλυτικά οι διαδικασίες που απαιτούνται από τους δικαιούχους και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ηλεκτροδότηση των εν λόγω εγκαταστάσεων.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
       

Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 99 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση