banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γίνεται γνωστό ότι όλοι οι ενεργοί μελισσοκόμοι θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση κατεχόμενων κυψελών σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή στη ΔΑΟΚ Άρτας από 1/9/2023 μέχρι 20/11/2023, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην αριθμ. 140/106513/16-4-2021 απόφαση της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έτσι όπως τροποποιήθηκε με την αριθμ. 175/118284/20-04-2023 απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Να σημειωθεί ότι για όσες δηλώσεις υποβληθούν μεταξύ 21/10/2023 και 20/11/2023 θα διενεργηθεί υποχρεωτικά επιτόπιος έλεγχος των μελισσοκομικών εκμεταλλεύσεων και τα αποτελέσματα των ελέγχων θα καταχωρηθούν στο ηλεκτρονικό μητρώο.

Ειδικότερα θα πρέπει να δηλωθούν με ακρίβεια τα προσωπικά στοιχεία , τα στοιχεία επικοινωνίας, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, ο αριθμός των κατεχόμενων κυψελών, η ετήσια ποσότητα παραγωγής μελιού και λοιπών προϊόντων καθώς και τα στοιχεία αγοραστών των ανωτέρω προϊόντων.

Η ηλεκτρονική υποβολή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr) στη θέση ψηφιακές υπηρεσίες – υπηρεσίες για μελισσοκόμους και η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών καθίσταται υποχρεωτική και επαναλαμβάνεται ετησίως ώστε οι μελισσοκόμοι να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια του ενεργού μελισσοκόμου και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα.

Όλοι οι μελισσοκόμοι θα λάβουν βεβαίωση δήλωσης κατεχόμενων κυψελών, η οποία είναι απαραίτητη για την επίδειξή της σε κάθε πιθανό έλεγχο των αρμοδίων αρχών.

 

Απόφαση

 

Πίνακας κενών θέσεων φαρμακείων

Υπεύθυνη δήλωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΤΗΣ ΠΕ ΑΡΤΑΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2023
ΘΑ EINAI ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ
09:30 π.μ εως 12:30 π.μ
ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 116 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα