banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Γίνεται γνωστό στους κατόχους των υφισταμένων κτηνοπτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων ότι στις 12/3/2015 τελειώνει το χρονικό διάστημα που προβλέπεται στις μεταβατικές διατάξεις του Νόμου 4056/2012 (άρθρο 14), για την έκδοση άδειας εγκατάστασης της εκμετάλλευσής τους.

Περισσότερα...

 

monaxo2

 

Σημαντικό βήμα προώθησης Ηπειρωτικών προϊόντων στην αγορά της Γερμανίας έγινε με τη συμμετοχή της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση FoodandLife, που πραγματοποιήθηκε από 26 έως 30 Νοεμβρίου στο Μόναχο.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, ήταν η μοναδική από την Ελλάδα που μετείχε φέτος στη συγκεκριμένη Διεθνή Έκθεση οργανώνοντας και φιλοξενώντας στο περίπτερό της 17 επιχειρήσεις.

Η FoodandLife απευθύνεται σε επισκέπτες που επιθυμούν να δοκιμάσουν  νέες γεύσεις, να ενημερωθούν για τις νέες γαστρονομικές τάσεις και να αγοράσουν απευθείας τρόφιμα από τους εκθέτες. Παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα σύναψης εμπορικών συμφωνιών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία το Περίπτερο της Περιφέρειας στη διάρκεια του πενθημέρου (26-30 Νοεμβρίου) το επισκέφθηκαν περί τους 130.000 επισκέπτες με την παρουσία των Αποδήμων Ελλήνων να είναι ιδιαίτερα έντονη.   

Περισσότερα...

 

DSCN0452         

Επίσκεψη σε μεγάλα βασικά έργα υποδομής που υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και ειδικότερα στην περιοχή του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, πραγματοποίησε χτες ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Περικλή Μίγδο και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Άρτας κ. Α. Μπακόλα.

Περισσότερα...

 

     siskepsi1

Συνεδρίαση υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Β. Ψαθά, του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Σ.Ο.Π.Π.Π.Ε.Α.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Περισσότερα...

 

Διευκρινήσεις για τον αρ.πρωτ. οικ. 111967/593/22-10-14 πρόχειρο διαγωνισμό για την υλοποίηση του παραδοτέου 5.2.4 «Αξιοποίηση & Ανάπτυξη Επιχειρησιακού Σχεδίου» του έργου BioGAIA.

Διευκρίνιση 1.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου θα είναι 2 μήνες όπως αναφέρεται στο άρθρο Α.3 και Δ.5.Εκ παραδρομής δεν διορθώθηκε η διάρκεια υλοποίησης του έργου στην σελίδα 5 του τεύχους της προκήρυξης.

Διευκρίνιση 2.

Το κείμενο της εγγυητικής θα πρέπει να συνταχθεί σύμφωνα με το υπόδειγμα Ι της σελίδας 64 (επί ποινή αποκλεισμού) και να μην αναφέρεται χρόνος ισχύος της εγγυητικής.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 422 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα