banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

     siskepsi1

Συνεδρίαση υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Β. Ψαθά, του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Σ.Ο.Π.Π.Π.Ε.Α.), πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Περισσότερα...

 

Διευκρινήσεις για τον αρ.πρωτ. οικ. 111967/593/22-10-14 πρόχειρο διαγωνισμό για την υλοποίηση του παραδοτέου 5.2.4 «Αξιοποίηση & Ανάπτυξη Επιχειρησιακού Σχεδίου» του έργου BioGAIA.

Διευκρίνιση 1.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου θα είναι 2 μήνες όπως αναφέρεται στο άρθρο Α.3 και Δ.5.Εκ παραδρομής δεν διορθώθηκε η διάρκεια υλοποίησης του έργου στην σελίδα 5 του τεύχους της προκήρυξης.

Διευκρίνιση 2.

Το κείμενο της εγγυητικής θα πρέπει να συνταχθεί σύμφωνα με το υπόδειγμα Ι της σελίδας 64 (επί ποινή αποκλεισμού) και να μην αναφέρεται χρόνος ισχύος της εγγυητικής.

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε την 30-10-2014 το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (2878/Β/27102014) η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αδειοδότηση της χρήσης νερού και της εκτέλεσης έργων αξιοποίησης υδάτων. Πρόκειται για το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα ισχύει εφεξής για κάθε χρήση ή έργο αξιοποίησης νερού όπως για παράδειγμα οι γεωτρήσεις (υδρευτικές, αρδευτικές κ.α.), και τίθεται άμεσα σε ισχύ.

Περισσότερα...

 

Ολοκληρώθηκε πριν την προβλεπόμενη προθεσμία, το έργο «Αποκατάσταση κοίτης Αράχθου», με μελέτη που συνέταξε και επέβλεψε την υλοποίησή της η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Άρτας

Το έργο αφορούσε απαραίτητες εργασίες, που εκτελέστηκαν όταν διακόπηκε η ροή του νερού του Αράχθου μετά από ειδοποίηση της ΔΕΗ στο χρονικό διάστημα από 08.10.2014 έως 20.10.2014, για την αποκατάσταση κοίτης Αράχθου σε τέσσερα σημεία κατάντη της γέφυρας, ήτοι:

Περισσότερα...

 

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση γλυκό κουταλιού σύκο

Η Υπηρεσία μας στο πλαίσιο των ελέγχων για την ασφάλεια και την ποιότητα τροφίμων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Ιωαννίνων διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «γλυκό κουταλιού σύκο» που περιέχει σορβικό σε συγκέντρωση πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο Νομοθετικό όριο.

Πρόκειται για το προϊόν «γλυκό κουταλιού σύκο» σε σφραγισμένη γυάλινη φιάλη τον 450 γραμ. με αριθμό παρτίδας :L 150620 και με ημερομηνία λήξης : 20/06/2015. Το προϊόν είναι παραγωγής και συσκευασίας ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Η Υπηρεσία μας απαίτησε από την ανωτέρω εταιρεία την άμεση ανάκληση-απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την εσωτερική αγορά και από άλλα κράτη της Ε.Ε. ή από Τρίτες Χώρες και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 119 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα