banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνονται οι ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών και εξετάσεων για τις ειδικότητες:

Περισσότερα...

 

Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής) ξεκινά εκ νέου ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων, στο πλαίσιο δράσης για την αντιμετώπιση της λύσσας στην χώρα.

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), «… προωθείται ήδη Κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία η εκπρόθεσμη υποβολή αίτησης για ένταξη σημείου υδροληψίας στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) δεν θα επιβαρύνεται με πρόστιμο μέχρι το τέλος του έτους….»

Υπενθυμίζεται ότι στις 30-9-2014 εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής αίτησης για ένταξη σημείου υδροληψίας στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) σύμφωνα με την ΚΥΑ 145893/2014 (ΦΕΚ Β’ 1212).

Περισσότερα...

 

Σε προσωρινή κυκλοφορία δίνεται από το μεσημέρι του Σαββάτου 4-10-2014 η επαρχιακή οδός προς Ροδαυγή της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με προσοχή και με απόλυτη τήρηση των τροχονομικών σημάνσεων.

 

Με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ορίστηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, που είναι οι εξής:

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 256 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα