banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου: «Εργασίες συντήρησης και επισκευών διαφόρων γεφυρών belley», και προκειμένου να εκτελεσθούν επείγουσες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της μεταλλικής γέφυρας τύπου «Flambo» που βρίσκεται πλησίον της Αλυκής (Κόπραινας), απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό προς Κόπραινα στο ύψος της μεταλλικής γέφυρας Κόπραινας για δύο ημέρες ήτοι την 30-09-2014 και 01-10-2014

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας προς Κόπραινα μπορεί να γίνεται από τον Δημοτικό δρόμο του πρώην Δήμου Κομποτίου που οδηγεί στην Κόπραινα μετά την Γέφυρα Άννινου πριν τον οικισμό Συκούλα.

 

Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη, τον μήνα Οκτώβριο του 2014 (2ο Εξάμηνο), με ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων την 20-10-2014 και ώρα 08:00 π.μ.

Περισσότερα...

 

Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι με την έκδοση των Προεδρικών Διαταγμάτων 112/2012, 113/2012, 114/2012, 115/2012, 1/2013 και 108/2013 ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσης Προεδρικών Διαταγμάτων (ΠΔ) κατ’ εξουσιοδότηση του Ν. 3982/2011 (ΦΕΚ 143 Α΄) περί «Απλοποίησης της αδειοδότησης τεχνικών, επαγγελματικών και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις».

Σύμφωνα με τις διατάξεις αυτής της Νομοθεσίας, όλοι οι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών (Υδραυλικοί, Μηχανολόγοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Χειριστές μηχανημάτων έργου, πρακτικοί μηχανικοί, ηλεκτροσυγκολλητές, οξυγονοκολλητές, θερμαστές, αδειούχοι σύμφωνα με το Π.Δ. 362/2001 κ.λ.π.) ανεξάρτητα αν εργάζονται στον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα, οφείλουν μέχρι 17 Οκτωβρίου 2014 να αντικαταστήσουν τις επαγγελματικές τους άδειες με την διαδικασία της ‘αντιστοίχισης’, είτε η άδεια απαιτεί θεώρηση είτε όχι.

Περισσότερα...

 

Από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων και επειγουσών εργασιών στο έργο ΕΣΠΑ, «Βελτίωση 4ης επαρχιακής οδού Άρτα-Ροδαυγή-γέφυρα Πλάκας» θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στη θέση «Ξηράκι», 2 χλμ μετά τη διασταύρωση Ροδαυγής, και κατά το χρονικό διάστημα από 03-09-2014 έως 03-10-2014.
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας μπορεί να γίνεται από το δρόμο «Άρτα-Πέτα-Γωνιά (της ε.ο. Άρτας Τρικάλων) –Δίστρατο-Κρυονέρι-Γέφυρα Τζαρή-Σκούπα.
Σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών πριν την ως άνω ημερομηνία, η οδός θα αποδοθεί στην κυκλοφορία με τροποποίηση της κυκλοφοριακής σήμανσης.
Δείτε το Σχεδιάγραμμα Ρύθμισης Κυκλοφορίας:

 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου γνωστοποιεί στους πολίτες και στους φορείς της Ηπείρου, ότι, μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης», αναλαμβάνει τη συλλογή φαρμάκων, φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, οι οποίοι δοκιμάζονται από τις εχθροπραξίες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή τους.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 139 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα