banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Θετική κατάληξη είχαν οι πολύμηνες προσπάθειες που κατέβαλε η Περιφέρεια για την παραχώρηση έκτασης του στρατοπέδου Παπακώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για την ανέγερση Διοικητηρίου, στο οποίο θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της που σήμερα είναι διάσπαρτες στην πόλη της Άρτας.

Περισσότερα...

 

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση δύο έργων που αφορούν συντηρήσεις του Εθνικού Οδικού Δικτύου προς Πρέβεζα και Άρτα.

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, η τελευταία προθεσμία για την αποστολή των δικαιολογητικών των υποψηφίων Φαρμακοποιών για τις Εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας είναι η Τετάρτη 12-02-2014. Ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων είναι η Δευτέρα 17-02-2014

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:

1) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας – Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512

2) Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δ/νση Γραμματείας ΚΕΣΥ, κα. Παπαδοπούλου: 210-8229805.

 

Τη δημοπράτηση του έργου:Συντήρηση - αποκατάσταση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Ιεράς μονής Σέλτσου", με προϋπολογισμό 200.000€ αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου .

 

Θετική έκβαση είχαν οι παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά, προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ιδιαίτερα προς το Γενικό Γραμματέα κ. Στράτο Σιμόπουλο, για τη β' φάση των εγγειοβελτιωτικών έργων πεδιάδας Άρτας, καθώς το έργο δημοπρατήθηκε με προϋπολογισμό 14.140.000 ευρώ. Η προθεσμία υποβολής προσφορών στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου, λήγει στις 11 Μαρτίου 2014 με το χρόνο υλοποίησης του έργου να ανέρχεται σε δύο χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 446 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα