banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής ασφάλισης και Πρόνοιας εφαρμόζεται πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία –Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες έτους 2013» το οποίο θα υλοποιηθεί για την Περιφερειακή Ενότητα ΄Αρτας στα Λουτρά Λουτρακίου Αλμωπίας (Πέλλα) από 30-9-2013 έως 10-10-2013.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν :

  • Ηλικιωμένα άτομα 60 ετών και άνω.
  • Ενήλικα άτομα με πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω (αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής).
  • Συνταξιούχοι γήρατος, χηρείας ή αναπηρίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
  • Συνταξιούχοι ανασφάλιστοι υπερήλικες του ΟΓΑ .      

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν οικονομικά και οι φιλοξενούμενοι με το ποσό των οκτώ (8) ευρώ ημερησίως κατ΄άτομο.

Δικαιολογητικά συμμετοχής θα κατατίθενται στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας -Κοσμά Αιτωλού 10 από 17 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Τηλέφωνα Πληροφοριών : 2681363500- 501 - 509 – 512 και 515

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

Περισσότερα...

 

Από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 και για ένα μήνα (μέχρι νεωτέρας), απογορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Ιονίας οδού που διασχίζει την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας (από Σελλάδες έως την Καμπή), σύμφωνα με απόφαση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, λόγω των απαραίτητων εργασιών που πρέπει να πραγματοποιηθούν από τον ανάδοχο κατασκευής του κόμβου στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την παλαιά Εθνική οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή λόγω της αύξησης της ροής της κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό Άρτας, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

 

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η τελευταία προθεσμία για την κατάθεση δικαιολογητικών στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Ηπείρου των υποψηφίων φαρμακοποιών για τις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, περιόδου Οκτωβρίου 2013, είναι η Δευτέρα 14-10-2013. Τελευταία προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι η Παρασκευή 18-10-2013. Ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων είναι η Δευτέρα 29-10-2013.

 

Περισσότερα...

 

Στο πλαίσιο που θα διέπει τους κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.ΠΠ.Υ.) ως προς τα προϊόντα περασμένης διατηρησιμότητας αναφέρθηκε σε σημερινές δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελος Βαγενάς.

Περισσότερα...

 

Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Άρτας ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι την 14-8-2013 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2002Β) η αριθμ. 46296 ΚΥΑ: «Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ) για έργα και δραστηριότητες της κατηγορίας Β της 7ης ομάδας «Πτηνοκτηνοτροφικές εγκαταστάσεις» του Παραρτήματος VII, της υπ' αριθ. 1958/2012 (ΦΕΚ Β΄ 21) υπουργικής απόφασης.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 166 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα