banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Ορισμός ημερομηνιών εξετάσεων υποψήφιων βοηθών οδοντιατρείου εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2013

 

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τις εξετάσεις βοηθών οδοντιατρείων περιόδου Ιουνίου 2013 λήγεις στις 07-06-2013. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Περισσότερα...

 

Ορισμός ημερομηνιών υποβολής δικαιολογητικών –

Ορισμός ημερομηνίας εξετάσεων βοηθών Φαρμακείων Ιουνίου 2013

 

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται πως η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις εξετάσεις βοηθών φαρμακείου περιόδου Ιουνίου 2013 λήγει στις 07-06-2013. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων.

 

Περισσότερα...

 

Στις δράσεις που προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου για τη στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα, αναφέρθηκε στην εισήγησή του ο αρμόδιος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε χθες στην Άρτα. Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Περισσότερα...

 

Μελέτη για τη γέφυρα Άννινου

Από την Οικονομική  Επιτροπή εγκρίθηκε η εκπόνηση μελέτης για τη βελτίωση της οδικής λειτουργίας στην Εθνική οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, επί της γέφυρας Άννινου, με προϋπολογισμό 30.000 ευρώ. Πρόκειται για το σημείο στο οποίο γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα, ενώ έχουν σημειωθεί και αρκετά θανατηφόρα.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Ηπείρου προέβη σήμερα στην παρακάτω δήλωση σχετικά με τις διαδικασίες αξιολόγησης Ενεργειακών χωριών στα πλαίσια του Προγράμματος «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ» - ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 81 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα