banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

alt

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας η τακτική συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Β. Ψαθά και του υπεύθυνου πολιτικής προστασίας Άρτας κ. Α. Τσίτσικα.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο σχεδιασμός και τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση για θέματα που αφορούν τη νέα αντιπυρική περίοδο (1.5.2018-31.10.2018), έγινε καταγραφή προβλημάτων, υποβλήθηκαν προτάσεις και δρομολογήθηκαν λύσεις.

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας κ. Θ. Ρίζος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Δ. Βαρέλης, ο Δήμαρχος Ν. Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δ. Ν. Σκουφά κ. Δ. Δήμος, ο Αντιδήμαρχος Κ. Τζουμέρκων κ. Ν. Σιμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αρταίων κ. Κ.Ζέρβας, ο Δ/της του ΚΕΝ Άρτας Αν/χης Φ. Καραμπάς, ο Δ/ντης της Αστυνομικής Δ/νσης Άρτας Αστυνόμος κ. Φ. Τζιμάνης, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Δασών Άρτας κ. Γοργόλης, ο κ. Α. Μπακόλας Δ/ντης των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Άρτας, ο Διοικητής του Γ.Ν.Α. ο κ. Β. Μπαλάσκας, ο κ. Φ. Χαραλάμπης εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ Άρτας, ο κ. Γ. Δήμος ως εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ Άρτας, εκπρόσωποι εθελοντών και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

 Στην αρχή της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Ψαθάς, εκ μέρους και των υπολοίπων συμμετεχόντων φορέων, εξέφρασε ευχαριστίες προς τις εθελοντικές οργανώσεις για το έργο που επιτελούν.

Πιο αναλυτικά, κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν τα κάτωθι:

Περισσότερα...

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, αναδείχθηκαν ανάδοχοι κατασκευής νέων έργων και εγκρίθηκαν δημοπρατήσεις για έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, συνολικού προϋπολογισμού 520.000 €.

            Πιο συγκεκριμένα:

    

Περισσότερα...

 

Επιστολή προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σχετικά με το θέμα της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Αγνάντων, σε συνέχεια της επιστολής που έχει ήδη αποστείλει προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου.

Περισσότερα...

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δύο νέα έργα ύψους 300.000 € για την Εθνική Οδό Γέφυρα Καλογήρου – Άρτα – Τρίκαλα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του.

Συγκεκριμένα:

α). 150.000 € για συντήρηση – βελτίωση Ε.Ο. από Γέφυρα Καλογήρου έως Άρτα και

β). 150.000 € για συντήρηση – βελτίωση Ε.Ο. Άρτας – Τρικάλων.

Τα παραπάνω δύο έργα είναι σε φάση έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Επίσης έχει αναδειχθεί ανάδοχος (από περσινή δημοπρασία) που θα ξεκινήσει ανάλογες εργασίες, ύψους 150.000 €, για την Εθνική Οδό Άρτας – Τρικάλων.

 

Ο δρόμος από Σουμέσι προς τη γέφυρα Τζαρή, που έχει υποστεί μερική καθίζηση. Εφιστούμε την προσοχή των διερχόμενων οδηγών μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς

alt.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 251 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα