banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ – ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π. Ε. Άρτας διακηρύσσει ότι εκμισθώνεται το δημόσιο ιχθυοτροφείο Τσουκαλιό - Ροδιά, με τις εγκαταστάσεις και τα παραρτήματα αυτού, με σκοπό την αλιευτική εκμετάλλευσή του. Η εκμίσθωση θα πραγματοποιηθεί με πλειοδοτική δημοπρασία, θα είναι πενταετούς διάρκειας και ως τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των είκοσι έξι χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (26.400,00 €). Η Διακήρυξη απευθύνεται σε αλιευτικούς συνεταιρισμούς και σε ιδιώτες (νομικά ή φυσικά πρόσωπα). Σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον από έναν μόνο αλιευτικό συνεταιρισμό ή μόνο ένας συνεταιρισμός έχει πλήρη δικαιολογητικά, τότε η μίσθωση θα γίνει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 50 του Ν.Δ. 420/1970, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Περισσότερα...

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν 4412/2016 για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση τοιχίων αντιστήριξης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ΠΕ Άρτας στις θέσεις Μεγάρχη, Ανεμοράχη, Κάτω Καλεντίνη, Μεσούντα». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑ, με προϋπολογισμό 56.451,61 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Συνοδευτικά Έντυπα

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων  Περιφερειακής Ενότητας Άρτας  Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4412/2016 για την ανάθεση του έργου «Επισκευή θυροφραγμάτων άρδευσης στην περιοχή Λουτροτόπου». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, με προϋπολογισμό 9.677,42 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Συνοδευτικά Έντυπα

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4412/2016 για την ανάθεση του έργου: «Συντήρηση, βελτίωση, επέκταση ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας για το έτος 2018». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, με προϋπολογισμό 48.387,10 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Συνοδευτικά Έντυπα

 

Με την αριθμ. 5/307/08.02.2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι η επανάληψη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Συντήρηση – βελτίωση του δρόμου πρόσβασης σε παραγωγικές μονάδες από Τ.Κ. Καλαμιάς έως Ιόνια Οδός» θα διεξαχθεί την 27.02.2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10,00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών έργων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (ταγμ/χη Παπακώστα 6).

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 124 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση