banner_site_4.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Πρόσκληση

Δ Ι Ε Υ Κ Ρ Ι Ν Ι Σ Η

Σας ενημερώνουμε ότι επί της αριθ. 3640/18-11-2016 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της ασφαλιστικής κάλυψης των υπηρεσιακών οχημάτων και μηχανημάτων έργων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, έτους 2017, στον ΠΙΝΑΚΑ 2: Ασφαλιζόμενα οχήματα/ΜΕ της ΠΕ Άρτας του Παραρτήματος Α΄ της ανωτέρω πρόσκλησης εκ παραδρομής αναγράφονται 1-9 οι ασφαλιστικές καλύψεις για το όχημα με α/α 5 και αριθ. κυκλ. ΚΗΙ 7985 αντί του ορθού 1-11, δηλαδή να περιλαμβάνει επιπλέον "Ολική & Μερική κλοπή" και "Ίδιες ζημιές".

 

Διακήρυξη

 

1.  Η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Επιδιόρθωση προστατευτικού αναχώματος Λούρου ποταμού». Το έργο συντίθεται από την κατηγορία ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, με προϋπολογισμό 12.096,77 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΕΟ, απρόβλεπτα και αναθεώρηση).

Περισσότερα...

 

Διενέργεια επαναληπτικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Άρτας

ΕΠΑΝΑΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

Διενέργεια επαναληπτικής μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των Υπηρεσιών Διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

ΕΠΑΝΑΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 508 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση