banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 90 ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

“Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για το νομό Άρτας”

Το ΙΝ.Ε / Γ.Σ.Ε.Ε ανακοινώνει ότι, μετά την έκδοση της με αριθμό 38/28-5-2012 εγκυκλίου των Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συνεχίζεται από την Τρίτη, 5/6/2012 έως την Τρίτη 12/6/2012 (οκτώ ημερολογιακές ημέρες) η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για την προκήρυξη ΚΟΧ 5.401/1/2012 που αφορά την πράξη «Δημιουργία 90 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στην περιφερειακή ενότητα Άρτας», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.), για την προγραμματική περίοδο 2007 -2013.

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 24/4/2012 η Ειδική Υπηρεσία  Διαχείρισης του Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" του Υπουργείου Εργασίας  και Κοινωνικής Ασφάλισης, κατόπιν υπόδειξης του ΑΣΕΠ αναστέλλονται όλες οι διαδικασίες επιλογής και πρόσληψης προσωπικού για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, μέχρι τη διενέργεια των εκλογών.

Περισσότερα...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ: ΚΟΧ: 5.401/ 1 / 2012

σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Άρτας»

 

Περισσότερα...

 
Αναλυτική Προκήρυξη
 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 168 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα