banner_site_5.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Μετά από παράπονα πολιτών που εξυπηρετούνται από το Ταχυδρομικό Πρακτορείο των ΕΛΤΑ στο Βουργαρέλι, σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς, την περασμένη εβδομάδα είχε επικοινωνία με στελέχη του Οργανισμού στα οποία μετέφερε το πρόβλημα και ζήτησε την επίλυσή του, κάτι που έγινε την περασμένη Δευτέρα. Την σχετική είδηση μετέδωσε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA στην πρωινή εκπομπή των Δ. Καμπουράκη - Γ. Οικονομέα και λίγο αργότερα εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ. Κατά συνέπεια η οποιαδήποτε ανακοίνωση που εκδίδεται, εκ των υστέρων, προκαλεί αδικαιολόγητη σύγχυση στους πολίτες γιατί πρόκειται για ζήτημα που ήδη έχει επιλυθεί και δεν πρέπει να ανησυχούν όσοι εξακολουθούν να λαμβάνουν ειδοποιητήρια από την Εφορία.

 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 85 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Δελτία Τύπου Ανακοίνωση για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας μέσω ΕΛΤΑ Βουργαρελίου