banner_site_5.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τον Δήμο Αρταίων, την Ιερά Μητρόπολη Άρτας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας και την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Ν. Άρτας, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στην πλατεία Εθν. Αντίστασης στην Άρτα.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από ειδικούς στα γραφεία των Εθελοντών Αιμοδοτών, Σκουφά 79, σχετικά με την προσφορά οργάνων - ιστών & αίματος, ενώ κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Άρτας, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, θα είναι στη διάθεση των πολιτών για εθελοντική αιμοδοσία από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται μουσικές εκδηλώσεις από φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου.

Κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Άρτας θα είναι στον ίδιο χώρο και το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου 2015 για προσφορά αίματος από εθελοντές αιμοδότες.

Ανάλογες δράσεις ενημέρωσης και εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθούν και στους άλλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 118 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα Η Εφημερίδα της Υπηρεσίας Δελτία Τύπου Ανοικτή πρόσκληση στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας