banner_site_3.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Το  Τμήμα Κτηνιατρικής  της  Διεύθυνσης  Αγροτικής  Οικονομίας  &  Κτηνιατρικής  ΠΕ  Άρτας  ενημερώνει  τους  αιγοπροβατοτρόφους  του Νομού  ότι  οι  εμβολιασμοί /αιμοληψίες των  αιγοπροβάτων  για  τον  Μελιταίο  Πυρετό  θα  διενεργηθούν  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα  που  περιγράφεται  παρακάτω.

Ακόμη  πληροφορούμε  τους  κτηνοτρόφους  ότι  ακόμη  κι  αν  δεν  έχουν  αρνάδες  αναπαραγωγής,  οφείλουν  να  είναι  παρόντες  κατά  την επίσκεψή μας  στην  κοινότητά  τους, δεδομένου  ότι  θα  εφαρμοστεί  αιμοληψία  από  όλα  τα  κριάρια, ώστε να είμαστε σε θέση να τους χορηγήσουμε το δελτίο  εμβολιασμού/ορολογικού ελέγχου που  απαιτείται  για  την παράδοση  του γάλακτος  στα  Τυροκομεία.

Περισσότερα...

 

Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι ότι για το υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για το 2016, παρατείνεται η ημερομηνία προσκόμισης του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή, στις οικείες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017.

 

Προκηρύχθηκε το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για το 2016 όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδος 2014-2020, για το έτος 2016 με αριθμ. Πρωτ. 8837/14-10-2016, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή της με την με αρ.πρωτ. 10071/24-11-2016 (ΦΕΚ 3849/Β/30-11-2016) Υπουργική Απόφαση, καθώς και οι λεπτομέρειες εφαρμογής αυτής με την με αρ. πρωτ. 8585/10-10-2016 (ΦΕΚ 3322/Β΄/17-10-2016) Υπουργική Απόφαση.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία ή οι εκπρόσωποι των οποίων θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας τους ενώ θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο Άρθρο 2 της πρόσκλησης.

Περισσότερα...

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για το έτος 2016.

Περισσότερα...

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Άρτας, μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους και σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 της υπ’ αριθ. 290524/2010 απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,ορίζει ωςημερομηνία έναρξης  συγκομιδής  των ακτινιδίων της ποικιλίας Hayward την 14/10/2016.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 184 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση