banner_site_6.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την 3714/110476/04-09-2014  ΥΑ περί Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα, καθορίζεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2017-2018, μέχρι την 15/05/2017.

Περισσότερα...

 

Με απόφαση του Διευθυντή  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Άρτας απαγορεύονται  οι ψεκασμοί με φυτοπροστατευτικά προϊόντα που έχουν στην ετικέτα τους σήμανση  επικινδυνότητας  για τις  μέλισσες  κατά την διάρκεια της ανθοφορίας σε όλα τα οπωροφόρα δένδρα και ειδικά στα εσπεριδοειδή,από 12 Απριλίου έως 15 Μαίου 2017.

Περισσότερα...

 

Οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Τμήμα Κτηνιατρικής, Τμήμα Εμπορίου & Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής – Υγειονομικού Ελέγχου) εφιστούν  την προσοχή των καταναλωτών για τις αγορές που θα κάνουν εν όψει των εορτών του Πάσχα στα παρακάτω:

- Να προμηθεύονται τρόφιμα από επίσημα ελεγχόμενα και επώνυμα σημεία της αγοράς.

- Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις συνθήκες υγιεινής του προσωπικού και στην καθαριότητα του εξοπλισμού και του χώρου απ' όπου προμηθεύεστε τρόφιμα.

- Να αγοράζουν κρέατα που διατηρούνται σε ψυγεία ή προθήκες ψυγεία.

- Να αναζητούν στα σφάγια σφραγίδες κτηνιατρικού υγειονομικού ελέγχου, που  τοποθετούνται κατά τον κρεοσκοπικό έλεγχο στα σφαγεία.

- Να αγοράζουν τυριά και αλλαντικά, μόνο εάν έχουν παρασκευαστεί σε εγκαταστάσεις που λειτουργούν νόμιμα και στη συσκευασία τους αναγράφονται οι προβλεπόμενες ενδείξεις για την ταυτότητα των προϊόντων. Ο τεμαχισμός τους (κοπή) στα σημεία πώλησης πρέπει να γίνεται παρουσία του αγοραστή.

   

Περισσότερα...

 

Από την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της ΠΕ Άρτας ανακοινώνεται η διακοπή των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών (θεωρητικές – πρακτικές και ΠΕΙ) για το χρονικό διάστημα από 10-4-2017 έως και 18-4-2017 λόγω της εορτής του Πάσχα.

 

Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ : 6ΣΨΠ7Λ9-ΤΡ3) Πίνακας Αιτήσεων για Χορήγηση Νέων Αδειών Ε.Δ.Χ. (ΤΑΧΙ), Ε.Δ.Χ. ΕΙΔ. ΜΙΣΘ., Ε.Δ.Χ. ΕΙΔ. ΜΙΣΘ.-ΑΜΕΑ & μετατροπής υφιστάμενων αδειών Ε.Δ.Χ. σε ΕΙΔ. ΜΙΣΘ. για την Π.Ε. Άρτας & για το έτος 2017.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 179 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση