banner_site_1.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη, τον μήνα Μάιο του 2017 (1ο Εξάμηνο), με ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων την 26-5-2017 και ώρα 08:00 π.μ.

            Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Άρτας σε αίθουσα του κτιρίου που στεγάζεται η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας, Ταχ. Δ/νση: Περιφ/κή Οδός & Αράχθου. Η δοκιμασία θα διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο με την χρήση εγκατεστημένου ηλεκτρονικού συστήματος (Ηλεκτ/κοί Υπολογιστές) εξετάσεων ραδιοερασιτεχνών.

            Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην υπηρεσία (Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών) μέχρι την 19-5-2017.

            Στις 19-5-2017 θα αναρτηθεί στην Υπηρεσία (Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών) πίνακας με τα ονόματα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις καθώς και λοιπές αναγκαίες πληροφορίες.

 

Ανακοίνωση σχετικά με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων

Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Π.Ε. Άρτας σας κάνει γνωστά τα εξής:

Έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (Η.Μ.Α.) το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω του συνδέσμου: http://wrm.ypeka.gr

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφο 2 του ΦΕΚ5/Β΄/2012 και το αριθμ. 1688/20-1-2017 έγγραφο του Δήμου Αρταίων, γίνεται γνωστό ότι υπάρχει σχέδιο όδευσης για εργασίες εκσκαφής δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών που έχει καταθέσει πάροχος. Το σχέδιο περνά από τις εξής οδούς:

ΖΕΡΒΑ, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ, ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, Γ΄ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΡΑΔΟΒΥΖΙΩΝ, ΔΡΥΑΔΩΝ, K. ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ, Κ. ΚΑΝΑΡΗ, Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, 34ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΥΖΩΝΩΝ, ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΑΣ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΟΡΛΑΝΔΟΥ, ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΡΑΙΚΟΥ, ΔΟΝΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ, ΓΩΓΟΥ ΜΠΑΚΟΛΑ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ, ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ, ΖΑΡΡΑ, ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΡ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΚΟΡΑΗ, ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, Α` ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ, ΚΑΝΑΡΗ, ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ, Ε. Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΡΤΑΣ, Ε. Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΡΤΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ΑΡΑΧΘΟΥ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΚΗ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ, ΦΛΕΜΙΓΚ, ΟΡΛΑΝΔΟΥ, ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ, ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ, ΔΟΝΤΑ, ΚΟΜΜΕΝΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ, ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΗ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΚΟΜΜΕΝΟΥ, ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΟΜΜΕΝΟΥ, ΕΠ.Ο ΑΡΤΑΣ, ΖΑΡΡΑ, ΔΡΑΚΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΡΑΤ. ΧΑΡΑΛ. ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟΥ, ΔΡΑΚΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΚΟΜΜΕΝΟΥ, ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ, ΣΤΡΑΤ. ΧΑΡΑΛ. ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟΥ.

Δείτε το εποπτικό σχήμα

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου/ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν την πώληση ενός ακινήτου (κτιρίου ή οικοπέδου) στην Άρτα με σκοπό τη στέγαση υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.

 Η ωφέλιμη  επιφάνεια του κτηρίου θα πρέπει να είναι από 550 έως 3.000 m2  περίπου και του οικοπέδου τέτοια ώστε να μπορεί να ανεγερθεί κτίριο με ωφέλιμη επιφάνεια 3.000 m2.

            Ειδικότεροι όροι:

Περισσότερα...

 

Οι ενδιαφερόμενοι για χορήγηση άδειας υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου, σύμφωνα με τον Ν.4264/14 “Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις” μπορούν να προσέλθουν στην Δ/νση Ανάπτυξης της ΠΕ Άρτας (Αμβρακίας 23 Άρτα, 1ος όροφος) από την Τρίτη 24/01/2017 έως και Παρασκευή 10/02/2017 για την κατάθεση αίτησης.

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίζονται και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 99 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση