banner_site_5.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος Της Κοινωνικής Σύμπραξης του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ,  ενημερώνει τους πολίτες της,  ότι στο πλαίσιο  εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), υλοποιεί δράση  δωρεάν διανομής 13 τόνων φρούτων (ροδάκινων ) σε Φορείς, οι οποίοι αναπτύσσουν κοινωφελείς δράσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν υπέρ προσώπων που στερούνται επαρκείς πόρους για την διαβίωσή τους.

Περισσότερα...

 

Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Άρτας, ενημερώνει το ενδιαφερόμενο κοινό ότι δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ, (http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=4259&language=el-GR)  Δελτίο Τύπου σχετικά με την νομοθετική ρύθμιση που αναμένεται να τροποποιήσει την ΚΥΑ 146896/2014 και την ΚΥΑ 145026/2014.

Σύμφωνα με την εν λόγω τροποποίηση καταργείται η προθεσμία της 31ης Μαΐου 2016 για την έκδοση του Δελτίου Γεωργοτεχνικών και Γεωργοοικονομικών Στοιχείων (Δελτίο Νο1) στις υφιστάμενες και ήδη ηλεκτροδοτημένες εγκαταστάσεις αγροτικής χρήσης, για τις οποίες έχει λήξει ή δεν υπάρχει άδεια χρήσης ύδατος και περιγράφονται αναλυτικά οι διαδικασίες που απαιτούνται από τους δικαιούχους και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ηλεκτροδότηση των εν λόγω εγκαταστάσεων.

Περισσότερα...

 

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Αρταίων και τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ», για την εκπόνηση μελέτης για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του κτιρίου που στεγάζεται η Πνευματική Στέγη του Συλλόγου στην Άρτα. Ο προϋπολογισμός της μελέτης είναι 150.000 € και η σχετική πίστωση είναι εγγεγραμμένη στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

 

Το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Άρτας υπενθυμίζει στο ενδιαφερόμενο κοινό ότι με το άρθρο 4 της Κ.Υ.Α. με αριθμ. οικ. 170766 (ΦΕΚ 69Β/22-1-2016) τροποποιήθηκαν οι διατάξεις της Κ.Υ.Α. 146896/2014 (ΦΕΚ 2878Β/27-10-2014) ως εξής:

Περισσότερα...

 

Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη, τον μήνα Ιούνιο του 2016 (1ο Εξάμηνο), με ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων την 3-6-2016 και ώρα 07:30 π.μ.

            Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Άρτας σε αίθουσα του κτιρίου που στεγάζεται η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας, Ταχ. Δ/νση: Περιφ/κή Οδός & Αράχθου. Η δοκιμασία θα διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο με την χρήση εγκατεστημένου ηλεκτρονικού συστήματος (Ηλεκτ/κοί Υπολογιστές) εξετάσεων ραδιοερασιτεχνών.

            Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην υπηρεσία (Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών) μέχρι την 27-5-2016.

            Στις 27-5-2016 θα αναρτηθεί στην Υπηρεσία (Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών) πίνακας με τα ονόματα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις καθώς και λοιπές αναγκαίες πληροφορίες.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 108 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση