banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :Απόπειρες απάτης σε συναλλασσόμενους με την Περιφέρεια Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου έχει γίνει δέκτης καταγγελιών, ότι άγνωστοι  προσποιούμενοι υπαλλήλους των Οικονομικών Υπηρεσιών της,  επικοινωνούν με δικαιούχους χρηματικών ενταλμάτων, τα οποία έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και τους ζητούν τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τους καταθέσουν  δήθεν τα χρήματα.

Πρόκειται περί απάτης καθώς οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν καταχωρημένους τους τραπεζικούς λογαριασμούς των αναδόχων και συνεργατών της και ουδέποτε ζητούνται τηλεφωνικά στοιχεία και πολύ περισσότερο κωδικοί τραπεζικών λογαριασμών.

Όσοι γίνονται αποδέκτες τέτοιων παραπλανητικών τηλεφωνημάτων, πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια,  αφενός να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και αφετέρου να ενημερώνουν τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

 

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Άρτας ενημερώνει τους αιγοπροβατοτρόφους του Νομού ότι οι εμβολιασμοί / αιμοληψίες των αιγοπροβάτων για την Βρουκέλλωση των Αιγοπροβάτων (Μελιταίο Πυρετό) θα διενεργηθούν από τις 01/03/2023 έως 13/08/2023 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΕ Άρτας (www.peartas.gov.gr).

Περισσότερα...

 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 ξεκινά η ανανέωση αλλά και η έκδοση νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2023, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31-10-2023 (σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 253/30-12-2022 (ΑΔΑ:6Γ2Ζ46ΜΤΛΚ-82Λ) Διευκρινιστική Εγκύκλιο για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2023 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων)

Η ανανέωση και η έκδοση νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ θα πραγματοποιείται από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας & από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων.

Περισσότερα...

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γίνεται γνωστό ότι όλοι οι ενεργοί μελισσοκόμοι θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση κατεχόμενων κυψελών στη ΔΑΟΚ Άρτας από 1/9/2022 μέχρι 20/10/2022, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην αριθμ. 140/106513/16-4-2021 απόφαση της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ειδικότερα θα πρέπει να δηλωθούν με ακρίβεια τα προσωπικά στοιχεία , τα στοιχεία επικοινωνίας, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, ο αριθμός των κατεχόμενων κυψελών, η ετήσια ποσότητα παραγωγής μελιού και λοιπών προϊόντων καθώς και τα στοιχεία αγοραστών των ανωτέρω προϊόντων.

Η υποβολή της ανωτέρω δήλωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr) στη θέση ψηφιακές υπηρεσίες – υπηρεσίες για μελισσοκόμους και η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών καθίσταται υποχρεωτική και επαναλαμβάνεται ετησίως ώστε οι μελισσοκόμοι να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια του ενεργού μελισσοκόμου και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα.

Όλοι οι μελισσοκόμοι θα λάβουν βεβαίωση δήλωσης κατεχόμενων κυψελών, η οποία είναι το μοναδικό νομιμοποιητικό έγγραφο για τη λειτουργία κάθε μελισσοκομικής εκμετάλλευσης.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 278 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση