banner_site_6.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, παρέστη χθες 10 Φεβρουαρίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την εμπορία και διάθεση των εσπεριδοειδών καθώς επίσης και οι συνέπειές τους στην τοπική οικονομία.

Περισσότερα...

 

Μετά από παράπονα πολιτών που εξυπηρετούνται από το Ταχυδρομικό Πρακτορείο των ΕΛΤΑ στο Βουργαρέλι, σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς, την περασμένη εβδομάδα είχε επικοινωνία με στελέχη του Οργανισμού στα οποία μετέφερε το πρόβλημα και ζήτησε την επίλυσή του, κάτι που έγινε την περασμένη Δευτέρα. Την σχετική είδηση μετέδωσε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA στην πρωινή εκπομπή των Δ. Καμπουράκη - Γ. Οικονομέα και λίγο αργότερα εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ. Κατά συνέπεια η οποιαδήποτε ανακοίνωση που εκδίδεται, εκ των υστέρων, προκαλεί αδικαιολόγητη σύγχυση στους πολίτες γιατί πρόκειται για ζήτημα που ήδη έχει επιλυθεί και δεν πρέπει να ανησυχούν όσοι εξακολουθούν να λαμβάνουν ειδοποιητήρια από την Εφορία.

 

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και συνάντηση με τον Διοικητή πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν τον τομέα της Υγείας στην Π.Ε. Άρτας και κατόπιν ανησυχιών που εξέφρασαν κάτοικοι των αντίστοιχων περιοχών για την λειτουργία των Κέντρων Υγείας.

Περισσότερα...

 

Θετική κατάληξη είχαν οι πολύμηνες προσπάθειες που κατέβαλε η Περιφέρεια για την παραχώρηση έκτασης του στρατοπέδου Παπακώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για την ανέγερση Διοικητηρίου, στο οποίο θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της που σήμερα είναι διάσπαρτες στην πόλη της Άρτας.

Περισσότερα...

 

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση δύο έργων που αφορούν συντηρήσεις του Εθνικού Οδικού Δικτύου προς Πρέβεζα και Άρτα.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 155 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση