banner_site_3.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Με τις αρίθμ. ΔΤΕ 2044/10.07.2015 και ΔΤΕ 2043/10.07.2015 αποφάσεις Αντιπεριφερειάρχη Άρτας αναβάλονται οι δημοπρασίες της 14ης Ιουλίου 2015 που αφορούσαν τα έργα "Συντήρηση αρδευτικού αύλακα Καπαρελίου Τ.Κ. Θεοδωριάνων δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων" και "Βελτίωση τεχνικών έργων πεδιάδας Άρτας  για την αντιμετώπιση πλημμυρών", λόγω αδυναμίας έκδοσης Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους, καθώς και την αδυναμία έκδοσης βεβαίωσης εγκυρότητας των Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής από τις Τράπεζες.
Θα ενημερωθείτε για τον ορισμό της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής των διαγωνισμών.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας ενημερώνει ότι η αίθουσα συνεδριάσεων θα είναι κλειστή για το κοινό και τα ΜΜΕ το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015. Οι πολίτες και τα ΜΜΕ θα μπορούν να παρακολουθούν τη ροή των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, στην ιστοσελίδα της (http://www.peartas.gov.gr/) και την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (http://www.ypes.gr/el/).

 

Με έκτακτο δελτίο η Ε.Μ.Υ ενημερώνει πως από σήμερα 30-06-2015 έως και αύριο 01-07-2015, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με έντονες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις τοπικά.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου έχει ενημερώσει τους Δήμους, ζητώντας ταυτόχρονα να βρίσκονται σε επιφυλακή και να είναι σε επικοινωνία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

 

Α) Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, από τις πλημμύρες Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2015

(ΦΕΚ 1144 Β’ – 16/6/2015)

1. Δήμος Αρταίων

α) ΔΕ Αμβρακικού: ΤΚ Γαβριάς, ΤΚ Ψαθοτοπίου

β) ΔΕ Αρταίων: ΔΚ Αρταίων, ΤΚ Κεραματών

γ) ΔΕ ΞΗροβουνίου: ΤΚ Καμπής

2.  Δήμος Νικ. Σκουφά

α) ΔΕ Αράχθου: Όλη η ΔΕ Αράχθου

β) ΔΕ Κομμένου: Όλη η ΔΕ Κομμένου

γ) ΔΕ Κομποτίου: Όλη η ΔΕ Κομποτίου

Β). Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια, από τις κατολισθήσεις Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2015

(ΦΕΚ 1143 Β’ – 16/6/2015)

1. Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη

α) ΔΕ Γ. Καραϊσκάκη: ΤΚ Δημαριού, ΤΚ Σκουληκαριάς

β) ΔΕ Ηρακλείας: ΔΚ Βελεντζικού

γ) ΔΕ Τετραφυλίας: Όλη η ΔΕ Τετραφυλίας

2. Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

α) ΔΕ Αγνάντων: ΤΚ Καταρράκτη, ΤΚ Ράμιας

β) ΔΕ Θεοδωριάνων: ΤΚ Θεοδωριάνων

Περισσότερα...

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τον ΕΛ.Γ.Α. πραγματοποιεί  διευρυμένη σύσκεψη με θέμα: «Ασφάλιση της φυτικής παραγωγής και του ζωικού κεφαλαίου από τον ΕΛ.Γ.Α.», με την παρουσία του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α. κ. Νίκου Στουπή, την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ, στην Άρτα.

Η σύσκεψη είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερομένους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Την ίδια μέρα θα προηγηθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τους τοπικούς βουλευτές, τους Δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Νομού με θέμα: «Ασφάλιση του πρωτογενούς τομέα από τον ΕΛ.Γ.Α.». Η συνάντηση θα γίνει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης) στις  2:00 μ.μ.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 89 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα