banner_site_3.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

«Σχετικά με ρυθμίσεις θεμάτων ιδρύσεως φαρμακείων – Γνωστοποίηση Κενών θέσεων φαρμακείων Π. Ε. Άρτας κατά την 31 Μαΐου 2015»

ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, τον Δήμο Αρταίων, την Ιερά Μητρόπολη Άρτας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας και την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Ν. Άρτας, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στην πλατεία Εθν. Αντίστασης στην Άρτα.

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Άρτας για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στα υπό λειτουργία τμήματα της Ιονίας Οδού κατά το χρονικό διάστημα 2/6/2015 – 31/12/2015, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα εν λόγω τμήματα από Σελλάδες έως Φιλιππιάδα. Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση σε καμιά περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητόδρομου.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και τις οδηγίες σύμφωνα με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Παραχωρησιούχου στη διεύθυνση: www.neaodos.gr

 

Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη, τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ του 2015 (1ο Εξάμηνο), με ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων την 26-6-2015 και ώρα 08:00 π.μ.

Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Άρτας σε αίθουσα του κτιρίου που στεγάζεται η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας, Ταχ. Δ/νση: Περιφ/κή Οδός & Αράχθου. Η δοκιμασία θα διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο με την χρήση εγκατεστημένου ηλεκτρονικού συστήματος (Ηλεκτ/κοί Υπολογιστές) εξετάσεων ραδιοερασιτεχνών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην υπηρεσία (Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών) μέχρι την 19-6-2015.

Στις 19-6-2015 θα αναρτηθεί στην Υπηρεσία (Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών) πίνακας με τα ονόματα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις καθώς και λοιπές αναγκαίες πληροφορίες.

 

alt

Σύσκεψη με θέμα «Συντονισμός και οργάνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου 2015» πραγματοποιήθηκε στις 29-5-2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 103 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα