banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

altΣύσκεψη – συνάντηση τεχνικών κλιμακίων με θέμα «Ενέργειες για την οριοθέτηση του ποταμού Αράχθου στο τμήμα της ΠΕ Άρτας» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά.

Περισσότερα...

 
 
Η παρουσίαση του έργου που αφορά τη δημιουργία ενός συστήματος προώθησης - διακίνησης των Ηπειρώτικων αγροτικών προϊόντων, και μιας πλατφόρμας ενημέρωσης αγροτών και καταναλωτών για τα συγκεκριμένα προϊόντα, στοχεύει το έργο "Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Ενημέρωσης Αγροτών – Πολιτών και προώθησης των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου" έγινε σήμερα στα Ιωάννινα.
Οι βασικοί άξονες του έργου είναι:
-  η βελτίωση του συστήματος προώθησης και διακίνησης των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου με την χρήση νέων τεχνολογιών
-  η προώθηση των προϊόντων από τους παραγωγούς χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων
-  η ενημέρωση των καταναλωτών μέσω της πλατφόρμας για τα Ηπειρώτικα προϊόντα, τον τρόπο και τον τόπο παραγωγής τους.

Περισσότερα...

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς συγχαίρει την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την Διοίκηση της ομάδας για την εξαιρετική παρουσία τους στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με την κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στην άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η προσφορά της Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας στον αθλητισμό της περιοχής μας όμως παραμένει μεγάλη και είναι σίγουρο ότι η ανοδική της πορεία θα συνεχιστεί μέχρι την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.

Ευχαριστεί τις Αστυνομικές Αρχές και το προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης Άρτας (με επικεφαλής τον Ταξίαρχο κ.κ. Σκούμα) για την άψογη λήψη μέτρων που διασφάλισαν την αποφυγή επεισοδίων και τις Δικαστικές Αρχές (με την παρουσία της Εισαγγελικής Παρέδρου κας Αντωνίας Πάνου), οι οποίες συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και η Περιφέρεια Ηπείρου θα στηρίζουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση του έργου Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Ενημέρωσης Αγροτών – Πολιτών και προώθησης των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου», την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 και ώρα 10.15 π.μ. στο ξενοδοχείο GrandSerai, στα Ιωάννινα.

Το έργο αφορά τη δημιουργία ενός συστήματος προώθησης και διακίνησης των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου και τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ενημέρωσης των αγροτών και των καταναλωτών.

Το έργο στοχεύει στη βελτίωση του συστήματος προώθησης και διακίνησης των αγροτικών προϊόντων της Ηπείρου με την χρήση νέων τεχνολογιών ώστε να ελαχιστοποιηθούν πολλά από τα υπάρχοντα προβλήματα. Ο παραγωγός θα μπορεί να προωθεί να προϊόντα του ο ίδιος χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων με άμεσα οφέλη τόσο για τον ίδιο όσο και για τον τελικό καταναλωτή. Από την άλλη ο καταναλωτής μέσω της πλατφόρμας θα γνωρίσει τα Ηπειρώτικα προϊόντα, τον τρόπο και τον τόπο παραγωγής τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, τηλ. 26510 87202, 76620.

 

Κατάσταση για νέες άδειες Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ) & Ε.Δ.Χ. ΕΙΔ. ΜΙΣΘ. Π. Ε. ΆΡΤΑΣ για το 2015

 

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 86 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα