banner_site_1.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

alt

Η ETANAM  Α.Ε. Ο.Τ.Α. ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007 – 2013 (ΕΠΑΛ), του Άξονα 4 "Αειφόρος Ανάπτυξη Αλιευτικών Περιοχών", ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της υπ αριθμ. 4.1.1_1.0 (ΑΔΑ: ΩΦ62465ΦΘΗ-ΨΓ3)  2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος "Αειφόρος Ανάπτυξη Αλιευτικών Περιοχών", προκηρύσσει έργα συνολικής Δημόσιας Δαπάνης ποσού 1.327.764,85 €.

Το πρόγραμμα αφορά τις εξής κατηγορίες ιδιωτών:

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου

 

alt

 

alt

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τη στερέωση και αποκατάσταση της  γέφυρας του Κομποτέικου (στο Δήμο Ν. Σκουφά), τμήμα της οποίας κατεστράφη από τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την Π.Ε. Άρτας τον χειμώνα. Οι εργασίες  πραγματοποιούνται (για υλικά- μηχανήματα) με δαπάνες της Περιφέρειας και με τη δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας και προσωπικού από την τεχνική κατασκευαστική εταιρία "ΤΕΡΝΑ Α.Ε." (εργοτάξιο Άρτας).

Το χώρο επισκέφτηκε την Τρίτη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά, όπου παρακολούθησαν τις εργασίες. "Πρόκειται για ένα δύσκολο τεχνικά εγχείρημα, το οποίο πιστεύουμε ότι πολύ γρήγορα θα ολοκληρωθεί και οι κάτοικοι του Κομποτίου σε σύντομο χρόνο θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη γέφυρα για τις καθημερινές τους γεωργικές ασχολίες και για την πρόσβασή τους στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Άρτας- Αθηνών", τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Περισσότερα...

 

Στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με επιχειρήσεις, φορείς και συλλόγους της περιοχής, προχώρησε στη συλλογή τροφίμων και ρουχισμού, που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

            Συγκεκριμένα, συνέλεξε και θα προσφέρει σε οικογένειες της περιοχής μας, τρόφιμα ξηράς αποθήκευσης όπως ρύζι, αλεύρι, γάλα εβαπορέ, όσπρια κλπ. και κρέας κατά την περίοδο των εορτών.

            Συγκεκριμένα, κρέατα προσέφεραν οι επιχειρήσεις:

• Πτηνοτροφικός Σύλλογος Άρτας,

• Κοτόπουλα Ανέζας

• Κρεοπωλείο Αφοί Γιολδάση

και ο Σύλλογος Κρεοπωλών Άρτας «Αγία Θεοδώρα»

Τρόφιμα ξηράς αποθήκευσης προσέφεραν οι Υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Τέλος, ο Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) Ιωαννίνων προσέφερε ρουχισμό και κλινοσκεπάσματα.

Τα τρόφιμα και ο ρουχισμός διανεμήθηκαν μέσω της Δ/νσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Άρτας και της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 94 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα