banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

alt

Ευρεία σύσκεψη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά και ενημέρωση σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας καθώς επίσης και τη διαδικασία αποζημιώσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Άρτας.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο Δ/ντής του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων κ. Χήρας καθώς επίσης ο Δήμαρχος Νικ. Σκουφά κ. Γιαννούλης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αρταίων κ. Σερβετάς, ο Πρόεδρος του ΕΑΣΑΦ κ. Γκίζας, πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που πλήγηκαν από τις πλημμύρες και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο κ. Χήρας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με την πορεία καταγραφής και εκτίμησης από τον ΕΛΓΑ, των ζημιών που προκλήθηκαν τόσο από τις πλημμύρες όσο κι από τον παγετό.

Περισσότερα...

 

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Άρτας για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και με σκοπό την αντιμετώπιση της υπάρχουσας κατάστασης, τελείως προσωρινά, αίρεται η γενική απαγόρευση της διέλευσης όλων των οχημάτων από τη γέφυρα Κοράκου και επιτρέπεται αυτή με τον περιορισμό για οχήματα μέγιστου μεικτού βάρους (βάρος οχημάτων και φορτίου) 3,5 tn και με όριο ταχύτητας τα 30 km.

            Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και τις οδηγίες σύμφωνα με τις υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

Δείτε το δελτίο τύπου

 

Οι ενδιαφερόμενοι για χορήγηση άδειας υπαίθριου εμπορίου, σύμφωνα με τον Ν.4264/14 “Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις” μπορούν να προσέλθουν στην Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε Άρτας (Αμβρακίας 23) από την Δευτέρα 02/03/2015 έως και Παρασκευή 20/03/2015 για την κατάθεση της αίτησης (παρέχεται από την υπηρεσία), για χορήγηση άδειας Πλανόδιου Εμπορίου για την Π.Ε. Άρτας με βάση τις αποφάσεις των Δ.Σ. και την σχετική με την επικύρωση του αριθμού των αδειών, απόφαση του Περιφερειάρχη, ο ανώτατος αριθμός των εν λόγω αδειών, ανέρχεται στις πενήντα επτά (57).

Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίζονται και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Περισσότερα...

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 87 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα