banner_site_6.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

           Η προγραμματισμένη, για την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ, που θα πραγματοποιούνταν σε αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας, αναβάλλεται για την επόμενη Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013.

            Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, Κυβερνητικό Κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Άρτα με την ευκαιρία των εγκαινίων του Κόμβου Άρτας, στην Ιόνια Οδό, στον Άγιο Δημήτριο Πέτα.

 

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις εξετάσεις ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ έτους 2013 είναι από 20-11-2013 έως και 10-12-2013 :

         Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων.

      Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και στις εξής ημερομηνίες:

Περισσότερα...

 

 

Η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ηπείρου,  συνεχίζοντας τον κύκλο ενημέρωσης για την πορεία των συγχρηματοδοτούμενων έργων που υλοποιεί στο πλαίσιο της Πληροφόρησης και Δημοσιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013», διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσία των έργων που υλοποιούνται στην Π.Ε. Άρτας, την Παρασκευή  22 Νοεμβρίου 2013.

Περισσότερα...

 

            Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη και την υποστήριξη του αγροδιατροφικού μας τομέα. Πεποίθησή μας είναι ότι σε ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο, πρωτεύοντα ρόλο έχει να διαδραματίσει η αγροδιατροφική μας παραγωγή, η οποία σήμερα ίσως αποτελεί την μοναδική ελπιδοφόρα προοπτική για την Ήπειρο.

Περισσότερα...

 

Την απόφαση με την οποία ρυθμίζεται η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές στην Π.Ε. Άρτας, υπέγραψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς. Με την απόφαση δεν προβλέπεται η λειτουργία των καταστημάτων, πέραν αυτών που έχουν οριστεί με τον ισχύοντα Νόμο 4177/2013.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 115 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα