banner_site_1.jpg

 pashalini-2024-2

psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

Σε απάντηση δημοσιευμάτων που αφορούν τη λειτουργία των τηλεμετρικών σταθμών στον Αμβρακικό Κόλπο, από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ανακοινώνονται τα εξής:

Περισσότερα...

 

Από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου, διαβιβάστηκε σήμερα προς τους Δήμους, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που καθορίζει το πλαίσιο υλοποίησης του κοινοτικού προγράμματος στήριξης της κατανάλωσης γάλακτος σε σχολεία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν προβλέπει δωρεάν διανομή, όπως το αντίστοιχο πρόγραμμα για τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά ενίσχυση επί της τιμής διάθεσης του γάλακτος. Επισημαίνεται ότι το ποσό ενίσχυσης θα μπορεί να συμπληρωθεί και από άλλους πόρους που μπορεί να διαθέσουν ορισμένοι φορείς, Δήμοι κ.α. Το επιδοτούμενο προϊόν είναι το παστεριωμένο γάλα, ενώ το ποσό ενίσχυσης είναι περίπου 0,18 λεπτά ανά λίτρο.

 

Αναλυτική Πρόσκληση

Αίτηση Υποψηφίου

 

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η τελευταία προθεσμία για την κατάθεση δικαιολογητικών στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης των υποψηφίων Φαρμακοποιών σχετικά με τις εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, περιόδου Φεβρουαρίου 2013, είναι η Παρασκευή 15-02-2013.

Περισσότερα...

 

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Γεν. Γραμ. Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη, σχετικά με την πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να υποβαθμίσει το Τελωνείο Άρτας, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 156 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα