banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και  τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης Άρτας

 

Α).  Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη, τον μήνα Μάρτιο του 2018 (1ο Εξάμηνο), με ημερομηνία διενέργειας εξετάσεων την Παρασκευή 30-3-2018 και ώρα 08:00 π.μ.
Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Άρτας σε αίθουσα του κτιρίου που στεγάζεται η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας, Ταχ. Δ/νση: Περιφ/κή Οδός & Αράχθου.
Η δοκιμασία θα διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο με την χρήση εγκατεστημένου ηλεκτρονικού συστήματος (Ηλεκτ/κοί Υπολογιστές) εξετάσεων ραδιοερασιτεχνών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην υπηρεσία (Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών) μέχρι την Παρασκευή 23-3-2018.
Στις 23-3-2018 θα αναρτηθεί στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών, πίνακας με τα ονόματα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις καθώς και λοιπές αναγκαίες πληροφορίες.

Β).  Από την Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι το ωράριο προσέλευσης του κοινού για εξυπηρέτηση & διεκπεραίωση των υποθέσεων που αφορούν το Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας ρυθμίζεται από 07:00 έως 13:45 καθημερινά.

 

Σύμφωνα με τον νέο Νόμο 4497/2018 όλες οι άδειες/φάκελοι υπαίθριου εμπορίου (στάσιμου, πλανόδιου, λαϊκών αγορών τόσο για παραγωγούς όσο και για εμπόρους), πρέπει να μεταφερθούν στον Δήμο μόνιμης κατοικίας του κατόχου, από όπου πλέον θα γίνεται η έκδοση/ανανέωση των αδειών. Πίνακες με τα στοιχεία των αδειών που πρόκειται να μεταφερθούν στους 4 Δήμους του Νομού έχουν αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο της Π.Ε Άρτας (www.peartas.gov.gr).

Η μεταφορά των αδειών/φακέλων από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Π.Ε Άρτας στους Δήμους θα συντελεστεί τη Δευτέρα 12.02.2018. Μέχρι τότε καλούνται οι κάτοχοι των παραπάνω αδειών να ελέγξουν τους πίνακες και σε περίπτωση αλλαγής μόνιμης κατοικίας να δηλώσουν το νέο Δήμο κατοικίας τους προκειμένου να μεταφερθεί σε αυτόν ο φάκελός τους. Τέλος γνωστοποιείται ότι όλοι οι κάτοχοι αδειών υπαιθρίου εμπορίου οφείλουν να προσέλθουν στον αντίστοιχο Δήμο πριν τα τέλη Μαρτίου για επανεκτύπωση της άδειας τους σε νέο έντυπο. Σε διαφορετική περίπτωση η άδεια τους δεν θα θεωρείται νόμιμη.

Δείτε τους πίνακες

 

Γνωστοποίηση Κενών θέσεων φαρμακείων Π. Ε. Άρτας κατά την 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Σχετικά έγγραφα

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, κατά την δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο κεντρικό κτίριο της ΠΕ Άρτας, παρουσία των αρχών της πόλης, θα βραβεύσει την κ. Δήμητρα Αξιώτη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» και την κ. Αγγελική Κολιού, Αντιπρόεδρο του Μ/Φ Συλλόγου Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» για την άοκνη  και ανιδιοτελή προσφορά τους στον πολιτισμό της περιοχής. Επίσης ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα βραβεύσει τον Αστυνομικό Δ/ντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας κ. Πάρι Νίκου, στο πρόσωπο του οποίου αντικατοπτρίζεται η προσφορά των στελεχών, γυναικών και ανδρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, στην εμπέδωση κλίματος ασφάλειας για τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών.

 

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου η δημοπράτηση και αναδείχθηκαν οι ανάδοχοι για τα παρακάτω έργα που αφορούν την Π.Ε. Άρτας:

1). Κατάρτιση και έγκριση όρων της διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/16, για την κατασκευή του έργου της της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση και αποκατάσταση βατότητας του δρόμου Δημαριό – Κομπότι ΠΕ Άρτας (Β’ φάση)», προϋπολογισμού € 150.000,00 με ΦΠΑ.

2). Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 28-11-2017 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Τεχνικά έργα βελτίωσης ροής διωρύγων και τάφρων πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού € 40.000,00 με ΦΠΑ.

3). Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 25-07-2017 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγκατάσταση οδικού ηλεκτροφωτισμού σε 2 σημεία επί της ΕΟ Άρτας-γέφυρας Καλογήρου», προϋπολογισμού € 95.000,00 με ΦΠΑ.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
       

Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 93 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση