banner_site_5.jpg
psathas1  

 Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Στον ιστοχώρο αυτό θα βρείτε ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Περιφερειακή Ενότητα  Άρτας και τις υπηρεσίες της.

Θα πάρετε επίσης μια μικρή μόνο γεύση από αυτά που έχει να σας προσφέρει μια πραγματική επίσκεψη στον Νομό.

Βασίλειος Ψαθάς - Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Άρτας

 

altΗ Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 7  Φεβρουαρίου  2022 ξεκινά η ανανέωση αλλά και η έκδοση νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμΕΑ για το έτος 2022, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31-10-2022(σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Δ12α/ΓΠοικ.4825/46/18-01-2022 Διευκρινιστική Εγκύκλιο για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμΕΑ για το έτος 2022 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Η ανανέωση και η έκδοση νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ θα πραγματοποιείται από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Άρτας & από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τους δικαιούχους Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ είναι:

Περισσότερα...

 

altΑπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας  Άρτας  Περιφέρειας  Ηπείρου,  ανακοινώνεται ότι, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Βοηθών Φαρμακείου, της εξεταστικής περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, λήγει την Παρασκευή  04-02-2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας, Κοσμά Αιτωλού 10, Α΄ όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2681363511-512.

 

ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

tilediaskepsi
Την 23η Νοεμβρίου έλαβε χώρα η δεύτερη, διαδικτυακή συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τη Διαπεριφερειακή Συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας.
Την Περιφέρεια Ηπείρου, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Ψαθάς.
Από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου, σημειώθηκε ότι τομείς προτεραιότητας αποτελούν:
I.    η ανάπτυξη των τουριστικών ανταλλαγών και ειδικότερα η προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού (θρησκευτικός, ορεινός, θαλάσσιος και αγροτουρισμός).
II.     η συνεργασία στον αγροδιατροφικό τομέα και ειδικότερα η προώθηση ποιοτικών, ελληνικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στη ρωσική αγορά.
Σε επίπεδο Περιφερειών, από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου, ενώ από ρωσικής πλευράς συμμετείχαν εκπρόσωποι των Περιφερειών Βλαντιμίρ, Τσελιαμπίνσκ και Ροστόφ.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενθαρρύνουν περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών των δύο χωρών και υπογράμμισαν τη σημαντική προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας αυτής. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας μηχανισμού άμεσων επαφών μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων και αντάλλαξαν, με μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών, ενδεικτικούς καταλόγους εταιρειών από τις Περιφέρειες, οι οποίες ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη συνεργιών.

 

altΤο τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Άρτας  ανακοινώνει ότι προβαίνει στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων- οχημάτων- υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για το έτος 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση από την  Τετάρτη 17 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ε Άρτας (peartas.gov.gr).

Οι υπεύθυνες δηλώσεις και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , μέσω ταχυδρομείου με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι την 3η Δεκεμβρίου 2021 (Δ/νση αποστολής Ταγμ. Παπακώστα 6. ΤΚ 47132- Άρτα) ή αυτοπροσώπως στην ως άνω Διεύθυνση. Επισημαίνεται ότι για την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης με φυσική παρουσία τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον Covid19.

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ακολουθήστε μας
         
Ηλεκτρονικό Καλάθι
Ενημερώστε μας


Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο;

Εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Υγειονομική παράβαση;

Ενημερώστε μας,

 Φόρμα Επικοινωνίας

Συνδεδεμένοι
Έχουμε 588 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αναζήτηση